ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

Η ιστοσελίδα μας υποστηρίζει επί του παρόντος αποστολές μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS COURIER.

Οι χρεώσεις αποστολών με την
courier είναι:

1) Για αποστολές εντός Αττικής 5€

2) Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα 8€

-Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα στην οδό Σμολένσκυ 5,Κερατσίνι έπειτα από τηλεφωνική παραγγελία.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 2 με 5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για παραγγελίες οι οποίες καθυστερούν να αποσταλούν περισσότερο από το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε μέσω e-mail. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας, εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξετε την επιλογή "Ιστορικό".

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κάποια μεγάλη παραγγελία ή έχετε απορίες για την διαδικασία των παραγγελιών μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση info@newform.gr ή στα τηλέφωνα 210 432 8678.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα στο e-mail info@newform.gr και εξηγήστε μας τους λόγους της απόφασής σας. Παρακαλούμε να μην επιστρέφετε προϊόντα χωρίς πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, γιατί δεν θα γίνονται δεκτά.

This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.