ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΜΠΟΥΦΑΝ

ΤΖΑΚΕΤ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΦΑΝΕΛΑ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΡΟΥΚ...
28,00€
Κατασκευαστής: ERGO SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ PARKAS Αδιάβροχο από ύφασμα NYLON, Με εσωτερική θερμομονωτική επένδυση, Εσωτερικό κορδόνι σύσφιξης στη μέση, Εσωτερικές ελαστικές μανσέτες και αποσπώμενη επενδεδυμένη κουκούλα...
32,00€
ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙΑ Ύφασμα polyester-cotton Aφαιρούμενα μανίκια Τσέπες και πιο μακρύ στο πίσω μέρος..
35,00€
TZAKET SOFTSHELLTζάκετ SOFΤSHELL  με κoυκoύλα, ισχυρoύ ψύχoυς, αδιάβρoχo και αvτιαvεμικo, από πρωτoπoριακό ελαστικό ύφασμα SOFΤSHELL (polyester/spandex) με μεμβράvη TPU πoυ επιτρέπει στo σώμα vα αvαπvέει και τo κρατάει ζεστό και στεγvό.WP 8000ΜΜ BR 1000ΜVP...
36,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ RENO PANOPLY Ύφασμα πολυεστέρα Oxford με επίχριση πολυουρεθάνης. Φόδρα απο μαλλί πολικιού τύπου. Μανσέτες και μέση με λάστιχο. Θέση για έμβλημα. 5 τσέπες...
38,50€ 53,50€
ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΙLLINI Τζάκετ ισχυρού ψύχους δίχρωμο γκρι/ μπλε με ανακλαστική ρίγα στο ύψος των ώμων αδιάβροχο από ύφασμα Nylon με εσωτερική θερμομονωτική επένδυση κορδόνι σύσφιξης εσωτερικές ελαστικές μανσέτες Mεγέθη: S έως XXL..
48,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ EASYVIEW DELTA PLUSΑδιάβροχο παρκά με ραφές στεγανές, κουκούλα μόνιμη και κλείσιμο με φερμουάρ με αυτί προστασίας.Υψηλής ευκρίνειας : Κλάση 3 Παράλληλη και διαγώνια συναρμολόγηση. 4 τσέπες.Ύφασμα πολυεστέρας Oxford με επίχριση πολυουρεθάνης. Φόδρα ταφτά από παχύ πολυεστέρα. Ζώ..
53,00€
ΜΠΟΥΦΑΝ RENO PANOPLYAποσπώμενα μανίκια.Κλείσιμο με φερμουάρ προστασίας από το ψύχος.Μανσέτες κα μέση με λάστιχο.5 τσέπες με 1 εσωτερική με φερμουάρ.Υφασμα πολυεστέρα Oxford με επίχριση πολυουρεθάνης.Σώμα και γιακά : Φόδρα από πολικού τύπου από πολυεστέρα.Μανίκια : Φόδρα από ταφτά πολυεστέρα και βάτα..
53,50€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ ALBORAN ΡΑΦΕΣ ΣΤΕΓΑΝΕΣ ΓΙΑΚΑΣ ΜΕ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑ ΠΟΛΙΚΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΜΕ ΑΥΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΡΩΜΑ:ΛΕΥΚΟ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΜΠΛΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡEΙΕΣ..
56,00€ 75,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ-ΣΑΚΑΚΙ FREEWAY DELTA PLUSΣακάκι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικό κατάλληλο για να σας προστατέψει από το κρύο.  Υψηλής ευκρίνειας : Κλάσης 2 Διαθέτει γιακά με ντουπουλάρισμα πολικού τύπου.Με τέσσερις τσέπες και ραμμένες οπισθοαντανακλαστικές λωρίδες.  Οι αντ..
57,00€
Μπουφάν παρκά από πολυεστέρα με 6 τσέπες. Κλείσιμο με φερμουάρ προστασίας από το ψύχος.Σφίξιμο στη μέση με ελαστικό κορδόνι. Κουκούλα με βάτα που βγαίνει. Ύφασμα: 94% πολυστέραςΏμοι: ύφασμα πολυεστέρα Oxford ενισχυμένο με πολυουρεθάνη. Φόδρα: ταφτάς από παχύ πολυεστέρα...
81,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΜΠΟΥΦΑΝ RANDERS PANOPLY Μπουφάν καπιτονέ με φόδρα ταφτά από παχύ πολυεστέρα. Αποσπώμενα μανίκια και άνοιγμα αερισμού κάτω από τα μανίκια. Κουκούλα αποσπώμενη και άνοιγμα στην πλάτη που επιτρέπει τη σήμανση με κέντημα. Θέση για έμβλημα. Κλείσιμο με φερμουάρ με αυτί και κόπιτσες Μανσέτ..
83,50€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.