ΜΕΝΟΥ
Your Cart

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ-ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Ωτασπίδες PELTOR που συνδυάζουν την άνεση και την καλή απομείωση από τις πολύ χαμηλές έως τις υψηλές συχνότητες, με ρυθμιζόμενο στεφάνι στήριξης και κανάλια εξαερισμού. Είναι ανατομικές, πολύ ελαφριές (210 γρ.) και είναι κατάλληλες για αγροτικές εργασίες, βιομηχανίες, κατασκευαστικές εταιρείες, ορυχ..
0,00€
Ωτασπίδες PELTOR νέας τεχνολογίας, με διπλό κέλυφος, ειδικού σχεδιασμού για εξαιρετικά θορυβώδη περιβάλλοντα, που προσφέρουν μοναδικές ιδιότητες απόσβεσης θορύβων σε όλη την κλίμακα συχνοτήτων, με ρυθμιζόμενο στεφάνι στήριξης και κανάλια εξαερισμού. Είναι ανατομικές και πολύ άνετες, (βάρος 285 γρ) Π..
0,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ CONICDE010 DELTA PLUS Ωτοασπίδες CONICDE010 με ενσωματωμένο κορδονάκι και κουτί μεταφοράς. Ανιχνεύσιμες και επαναχρησιμοποιήσιμες από πολυουρεθάνη, με πλαστικό καλώδιο. Ένθετο από ορείχαλκο, ιδανικό για την βιομηχανία τροφίμων. ..
0,00€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
Ωτοασπίδες CONICSOF010 με ενσωματωμένο κορδονάκι και κουτί μεταφοράς. Ανιχνεύσιμες και επαναχρησιμοποιήσιμες από σιλικόνη, με υφασμάτινο κορδόνι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς το καλώδιο.; 9-10 mm. Kατάλληλες για ελαφριές εργασίες ,τεχνικές εργασίες,ελαφριά βιομηχανία,υπηρεσίες,μετ..
1,50€
Κατασκευαστής: DELTA PLUS SAFETY
Ωτοασπίδες CONICFIT010 Delta Plus Ωτοασπίδες CONICFIT010 με ενσωματωμένο κορδονάκι και κουτί μεταφοράς. Ανιχνεύσιμες και επαναχρησιμοποιήσιμες από σιλικόνη με νάυλον καλώδιο.  7-11 mm. Kατάλληλες για ελαφριές εργασίες , τεχνικές εργασίες,ελαφριά βιομηχανία,υπηρεσίες,μεταφορές..
1,80€
Κατασκευαστής: ERGO SAFETY
ΩΤΟΑΣΠΙΔΑ SILENCIO Ωτασπίδα κίτρινη SILENCIO πολύ ελαφριά, συνδυάζει άνεση και καλή απομείωση (SNR 31dB)...
7,00€
Κατασκευαστής: ERGO SAFETY
Ωτασπίδα κίτρινη SILENCIO2 με αναδιπλούμενο τόξο στήριξης, πολύ ελαφριά, συνδυάζει άνεση και καλή απομείωση (SNR 31dB)...
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.